Zonnepanelen

Waarom Zonnepanelen?

Met zonnepanelen bereidt u zich voor op de toekomst: energie opwekken op duurzame en milieuvriendelijke wijze. Duurzaam Groep Eindhoven is de juiste partij voor zonnepanelen in de regio. Vandaag de dag zijn klimaatverandering en milieuvervuiling een groot problemen. Zo wordt energie vaak nog steeds opgewekt met behulp van fossiele brandstoffen, die zorgen voor vervuiling. Echter, het is ook mogelijk om energie op te wekken op een duurzame manier wat geen milieuvervuiling veroorzaakt. Met zonnepanelen kunt u zelf uw energie op duurzame wijze opwekken met behulp van de zon, zo draagt u ook nog eens bij aan een schoner milieu! Naast het sparen van het milieu, bespaart u ook op uw energierekening.

Op milieuvriendelijke wijze geld besparen: wie wil dat nou niet? U kunt zelfs zelfvoorzienend worden, waardoor u geen rekeningen van uw energieleverancier meer hoeft te betalen. Na slechts enkele jaren heeft u uw investering terugverdiend en levert de gespaarde energie u geld op. Hoe meer zonnepanelen u heeft, des te meer u bespaart op uw energierekening. Begin vandaag nog met geld besparen. Neem contact op met Duurzaam Groep Eindhoven voor levering en installatie van zonnepanelen in de regio Eindhoven.

Een heldere kWh-garantie waar u op kunt bouwen.

Wie zich verdiept in de zonne-energie komt overal loze beloftes tegen, zoals ‘vijfentwintig jaar lineaire zonnepaneel vermogensgarantie’ of ‘98% omvormer efficiëntie’. Het zijn allemaal voorbeelden van component garanties, die in de praktijk vrijwel onmogelijk gecontroleerd kunnen worden en waarop u zich dus niet kunt beroepen in geval van mindere prestaties. Waarom genoegen nemen met deze oncontroleerbare schijngaranties?

Duurzaam Groep Eindhoven levert bij elk systeem een niet-goed-geld-terug kWh-garantie in de vorm van een certificaat. Op dat certificaat staat hoeveel uw systeem gegarandeerd gaat opwekken. Al onze systemen worden pro-actief gemonitord en aan het einde van de garantieperiode evalueren we uw opbrengst. Als er minder kWh is opgewekt, dan we op voorhand garandeerden, keert de fabrikant het verschil in euro’s aan u uit.

Autarco Zonne-energiesystemen

Duurzaam groep Eindhoven maakt de bewuste keuze om één merk Zonne-energie systemen te installeren genaamd Autarco. Autarco is een Nederlands A-merk met uitzonderlijke voordelen:

  • Eén merk, voor uw complete systeem
  • Zekerheid met een unieke kWh-garantie
  • Voorbereid op de toekomst.
Wilt u weten of ons systeem ook u geld kan besparen? Laat die gratis zon op uw dak niet langer onbenut. Wij informeren u vrijblijvend en kosteloos naar de mogelijkheden voor uw dak. Vraag een Offerte aan.

Ook op energie besparen?

Bel ons via: +31 (0)40 3041 700 of via:

Duurzaamgroep Eindhoven

Duurzaam Groep Eindhoven

Duurzaam Groep Eindhoven heeft diverse MKB-bedrijven ondersteund en geadviseerd op het gebied van duurzaamheid. Duurzaam Groep Eindhoven heeft als doelstelling het MKB te inspireren en informeren over trends en kansen in de duurzaamheid.

Duurzaamgroep Eindhoven

Adres

Duurzaam Groep Eindhoven
Heiberg 4
5504 PB Veldhoven
Tel: 040-3041700
info@duurzaamgroepeindhoven.nl