Duurzaam Groep Eindhoven

Over ons

Wij, Duurzaam Groep Eindhoven, zijn een dienstverlenende organisatie. Wij ondersteunen en adviseren particulieren en midden- en kleinbedrijf op het gebied van duurzaamheid. Doelstelling is om klanten te inspireren en informeren om te besparen op het gebied van energie, LED verlichting en zonnepanelen.

Graag onderzoeken wij wat u kunt besparen op uw vaste lasten. Dit houdt in, dat wij geheel vrijblijvend uw gas en elektra tegen het licht houden.

Hierna kunnen wij bij u op locatie onderzoeken wat er mogelijk is met betrekking tot LED verlichting en brengen wij uw besparing in kaart. Aan de hand hiervan, overleggen wij met u of het interessant is om uw huidige verlichting, geheel of gedeeltelijk, te vervangen door LED verlichting. Om u optimaal te kunnen adviseren, hebben wij partnerships met diverse A-lichtleveranciers, zodat we altijd een passende en scherpe offerte kunnen uitbrengen.

Nadat bovenstaande stappen zijn doorlopen, kunnen we bepalen wat de besparingen zijn en wat het nieuw te verwachten jaarverbruik gaat worden. Op basis van deze gegevens is tevens te bepalen of het interessant is om zonnepanelen te gaan gebruiken en te bekijken of u recht heeft op subsidie. Naar aanleiding daarvan, kunnen we u hiervoor een passend aanbod doen.

Duurzaamgroep Eindhoven

Ook op energie besparen?

Bel ons via: +31 (0)40 3041 700 of via:

Duurzaamgroep Eindhoven

Duurzaam Groep Eindhoven

Duurzaam Groep Eindhoven heeft diverse MKB-bedrijven ondersteund en geadviseerd op het gebied van duurzaamheid. Duurzaam Groep Eindhoven heeft als doelstelling het MKB te inspireren en informeren over trends en kansen in de duurzaamheid.

Duurzaamgroep Eindhoven

Adres

Duurzaam Groep Eindhoven
Heiberg 4
5504 PB Veldhoven
Tel: 040-3041700
info@duurzaamgroepeindhoven.nl